HYPO NOE First Facility
Ingatlanok egykapus
vagyonkezelése

A HYPO NOE leányvállalata, a HYPO NOE First Facility, létesítménygazdálkodási („facility management”) szolgáltatást kínál. 100%-os leánybankként értékesítést követő utógondozási („after sales”) szolgáltatásokat nyújtunk felelősségteljes, megbízható és átlátható módon.

Szakmai ellátás minden szinten

Hisszük, hogy feladatunk az ingatlan értékének változatlan fenntartása és ugyanakkor növelése is. Az ingatlanhoz kapcsolódó összes épületgépészeti berendezést kezeljük és mindent megteszünk a megfelelő létesítmények és erőforrások biztosítására.

Mi emberközpontúak vagyunk – azt szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát az általunk kiszolgált épületekben, mivel a létesítménygazdálkodási/épület üzemeltetési szolgáltatásra annak teljes vetületében tekintünk. Egy adott ingatlan értéke nem csak a helyszín kivitelezésétől függ, hanem attól is, hogy az emberek boldogan élnek-e és dolgoznak-e ott. Szolgáltatási körünk felöleli az ingatlan teljes életciklusát. Ezért együttműködünk Önnel/Önökkel az energiahatékonysági kérdésekben, megteremtjük a költségek átláthatóságát és optimalizáljuk az Ön/Önök jelenlegi termelési költségeit.

HYPO NOE First Facility - Referenciáink
Referenciáink

Szolgáltatásaink

  • Gazdálkodás (Management)
  • Fűtő, klíma, szellőző és szaniter berendezések szervizelése és karbantartása
  • Projekt tervezés
  • Energiahatékonysági szolgáltatás
  • Biztonságtechnikai rendszerek ellenőrzése
  • Hibatűrő (Fail-safe) tápáram ellátó berendezések biztosítása