Hírek

First Facility a szlovén Stop Shopok új üzemeltetője

2022/01/01

A First Facility Group óriási lépést tett előre a szlovén piacon!

Büszkén jelentjük be, hogy 2022. január 1-jével a First Facility szlovén leányvállalata nyerte el az Immofinanz tulajdonában lévő szlovén Stop Shop bevásárlóközpontok műszaki üzemeltetésének jogát, melynek köszönhetően 14 új projektépületen bizonyíthatjuk szakértelmünket és tudásunkat.

Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a már jól ismert szaktudásunk és minőségbiztosításunk révén megfeleljünk Megbízónk elvárásainak és irányelveinek.

A projektre alkalmazott új munkatársainknak sok sikert, jó egészséget és a legjobbakat kívánjuk!

A First Facility csapata

First Facility – YANFENG együttműködés

2021/11/01

A YANFENG SEATING – a globális autóipar egyik főszereplőjének, a kínai tulajdonban lévő Yanfeng Automotive Interiors leányvállalatának – új acél ülésváz gyártó üzeme 2021. április 1-én nyitotta meg kapuit a szerbiai Kragujevac városában. A YANFENG SEATING 2021. október 20-i kezdettel a First Facility-t bízta meg a több mint 400 munkavállalót foglalkoztató gyár, 29.400 m2-es területének teljeskörű facility management szolgáltatás ellátásával.

A First Facility szolgáltatásai az alábbi feladatokat tartalmazzák:
1) Az épület műszaki karbantartása
2) A belső és külső területek takarítása
3) Kertészet
4) Téli szolgálat.

Siker! Stop Shop üzemeltetés országszerte

2020/11/24

Örömmel jelentjük be, hogy a First Facility magyarországi leányvállalata ismét elnyerte az Immofinanz tulajdonában lévő Stop Shop bevásárlóközpontok műszaki üzemeltetését.
Az eddigiektől eltérően azonban már nem csak a nyugati régióban, hanem az országban teljes területén gondoskodunk a 14 komplexum szakszerű és gördülékeny üzemeltetéséről, melyekből a több a fővárosban, több pedig Magyarország nagyobb városaiban található.
Így a jövőben, a Stop Shop teljes magyarországi portfólióján a First Facility felelős az FM szolgáltatásokért.
Mindent megteszünk azért, hogy a tőlünk eddig megszokott magas színvonalon és szakértelemmel szolgáljuk ki megbízónk igényeit.
Kollégáinknak jó munkát, sok sikert és jó egészséget kívánunk az új szerződés kapcsán.
A First Facility csapata

A First Facility továbbra is a CA-Immo szolgálatában

2020/06/15

A First Facility a tavaszi időszakban lezajlott tendereljárás során, ismét elnyerte a teljes magyarországi CA-Immo ingatlanportfolió üzemeltetését 3 évre.

A 11 épületből álló együttes 202.000 nm bérbeadható irodaterületet foglal magában.

A projektcsoport működtetését közel 50 kolléga fogja ellátni annak érdekében, hogy továbbra is biztosítani tudjuk a tőlünk megszokott és a Megbízónk által elvárt magas színvonalú szolgáltatást.

Az új típusú szerződés, mely értelmében már minden Facility Management szolgáltatási feladat és az egyes rendszerekhez kapcsolódó karbantartások elvégzése is aFirst Facility hatáskörébe tartozik, az eddig érték többszörösére emelte megbízási volument.

Megbízónknak köszönjük a bizalmat, kollégáinknak pedig jó munkát kívánunk a további közös sikerek eléréséhez.

First Facility belépés a szlovén piacra

2020/05/01

Büszkén jelentjük be, hogy 2020.05.01-jével a szlovén First Facility d.o.o. megalapításával a First Facility Csoport új taggal bővült.

A ljubljanai központtal rendelkező First Facility d.o.o. a Supernova vállalattal kötött szerződésének eleget téve a Qlandia Maribor (17.300 m2) és Qlandia Ptuj (12.000 m2) bevásárlóközpontokban teljesít Facility Management, karbantartási és takarítási szolgáltatást.

Örömünkre szolgál, hogy tevékenységi körünket a magas igényeiről híres szlovén piacra is kiterjeszthetjük és izgalommal nézünk az új feladatok teljesítése elé.

First Meeting a First Facility Csoportnál

2020/02/23

2020. február 19-20-án a szerbiai Belgrádban került sor a First Facility Csoport képviselőinek első találkozójára.


A First Facility vezérigazgatói és partnerei, az igazgatótanács tagjai, valamint a szlovák, magyar, bolgár, szerb és észak-macedón leányvállalatainak ügyvezetői vettek részt a megbeszélésen, amelynek során kidolgozták a First Facility Csoport jövőjével kapcsolatos új stratégiát.


A megbeszélés után egy rövid interjú keretében Radivoje Nijemcevic úr, a cég vezérigazgatója és partnere, örömét és büszkeségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a First Facility csapatát sikeres és jól képzett fiatal szakemberek alkotják, továbbá bejelentette, hogy a First Facility Szerbia csapatát választották a First Facility Csoport központi irányítására.


Georg Spiegelfeld, a cég vezérigazgatója és partnere, hangsúlyozta, hogy hálás a fantasztikus munkatársak munkájáért, a remek projektek irányításának lehetőségéért és azért, hogy a cég tekintélyes ügyfeleknek nyújthat szolgáltatásokat. Hozzátette továbbá, hogy a legfőbb cél a munkatársak és ügyfelek elégedettségének fenntartása.


Spiegelfeld úr véleménye szerint az egyik legfontosabb feladat, hogy a tapasztalatok és szaktudás egymás közti megosztásával az egyéni First Facility vállalatok egy nagy családban egyesüljenek, amely révén a First Facility Délkelet-Európa egyik legerősebb csoportjává válhat majd.


Az eseményről készült videófelvétel

15 évesek leszünk!

2020/01/28

Lassan 15 év telt el 2005 6. Hó óta,  amikor a magyar First Facility bejegyzésre került, így idén ünnepeljük működésünk 15 éves évfordulóját.Ezidő alatt facility és propery management  megbízásaink száma megsokszorozódott, kollégáink létszáma is megnőtt. Jelenleg a magyar FM és PM piac egyik meghatározó szereplőjeként közel 40 épület műszaki és pénzügyi üzemeltetését végezzük csaknem 100 kollégánk közreműködésével.Köszönjük a belénk vetett bizalmat megbízóinknak és az elvégzett munkát kollégáinknak, igyekszünk a jövőben még jobb és még teljesebb minőségi szolgáltatást nyújtani megbízóink megelégedettségére.

Mert a First always the first!